Υγρά Καύσιμα

Καύσιμα υψηλής ποιότητας για όλους τους τύπους οχημάτων.

1o ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΚΟ: 1ΧΛΜ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ

Στα σύγχρονα πρατήρια μας μπορείτε να βρείτε πληθώρα υγρών καυσίμων αλλά και προϊόντων για το αυτοκίνητο. Διαθέτουμε όλους τους τύπους των καυσίμων και υγραέριο κίνησης (autoGAS), σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και μια ευρεία γκάμα λιπαντικών για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου αλλά και αξεσουάρ.

Για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε αυτόματους πωλητές καυσίμων που λειτουργούν όλο το 24ώρο, 365 ημέρες τον χρόνο, καθώς και Stand up Coffee, όπου ο αυτόματος πωλητής θα σας παρασκευάσει το ρόφημα τις αρεσκείας σας σε λίγα μόλις λεπτά.

 

Πλυντήριο

Για την φροντίδα του αυτοκινήτου σας διαθέτουμε αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων και ειδικό προστατευμένο χώρο για το καθάρισμα του εσωτερικού. Οι ανεξάρτητοι χώροι μας μπορούν να εξυπηρετήσουν σχεδόν κάθε επιβατικό όχημα.

 

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΚΟ: 1ΧΛΜ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ-ΓΑΛΑΤΕΙΑΣ

Στο νέο μας υποκατάστημα θα βρείτε μια ευρεία γκάμα λιπαντικών, αξεσουάρ αυτοκινήτων, τσιγάρα και ψιλικά. Καθώς και αυτόματα self service μηχανήματα πλύσης (πιεστικά και ενεργό αφρό) εξωτερικού πλυσίματος οχημάτων και μηχάνημα καθαρισμού πλύσης για πατάκια, αέρας, ηλεκτρικές σκούπες εσωτερικού πλυσίματος.

Top