Η Εταιρεία μας

Η εταιρία μας ξεκίνησε ως ατομική το 1988 και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο ως πρατήριο υγρών καυσίμων- πλυντήριο- λιπαντήριο επιβατικών και φορτηγών οχημάτων στο 1o χλμ. Πτολ/δας- Ανατολικού.

Το 1994 αρχίσαμε τη διανομή πετρελαίου με ένα(1) βυτίο το οποίο εξυπηρετούσε την περιοχή της Πτολεμαΐδας. Σιγά σιγά και χωρίς καμία διαφήμιση στα ΜΜΕ ή με κάποιο άλλο τρόπο, καταφέραμε μέσα από την άψογη συνεργασία μας με τους πελάτες να έχουμε ένα πελατολόγιο τριών(3) χιλιάδων περίπου πελατών, και την απόκτηση άλλων δύο (2) βυτίων οχτώ τόνων καταφέραμε να εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας του νομού Κοζάνης και Φλώρινας, Επίσης για τις ώρες που το πρατήριο παραμένει κλειστό υπάρχει εγκατεστημένος αυτόματος πωλητής υγρών καυσίμων, και αυτόματοι πωλητές καφέ, τσιγάρων, αναψυκτικών και ζαχαρωδών. 

Το 2011 η ατομική επιχείρηση μας μετατράπηκε σε (Ε.Π.Ε.) ιδρύοντας νέες υπερσύχρονες εγκαταστάσεις πετρελαίου (χονδρικής & λιανικής πώλησης) σε μια έκταση έξη(6) στρεμμάτων στην θέση Μουριά στην περιοχή του οπωρώνα στην Πτολεμαΐδα.

Το 2012 επεκταθήκαμε και στην εμπορία στερεών καυσίμων( καυσόξυλα) έχοντας πλέον στην κατοχή μας ένα(1) γερανοφόρο φορτηγό για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το 2017 προχωρήσαμε στο άνοιγμα ενος ακόμη υποκαταστήματος στο 1ο χλμ Πτολ/δας-Γαλάτειας οπου διαθέτει υγρά κάυσιμα,AUTOGAS,λιπαντικά,αξεσουάρ,τσιγάρα και μια υπερσύγχρονη μονάδα πλυσίματος αυτοκινήτου SELF SERVICE(πιεστικά πλυστικά,ενεργός αφρός,πλυστικά για πατάκια,αέρας και σκούπες για το εσωτερικό του αυτοκινήτου) 

Στην εταιρία μας απασχολούνται έντεκα(11) άτομα και έχουμε την δυνατότητα να αυξήσουμε τον αριθμό του προσωπικού όταν απαιτηθεί από τις συνθήκες εμπορίας υγρών και στερεών καυσίμων.

Σε κάθε φύση των συναλλαγών μας δημιουργούμε ισχυρές ανθρώπινες σχέσεις με τους πελάτες μας και τους προσφέρουμε άριστης ποιότητας προϊόντα, άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος της εταιρίας μας είναι να διατηρηθεί ο ηγετικός της ρόλος στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας για τη θέρμανση των οικιών, την κίνηση και συντήρηση των οχημάτων τους και την παροχή υπηρεσιών με τρόπο φιλικό τόσο για τον πελάτη μας όσο και για το περιβάλλον.

Με σεβασμό προς τον πελάτη.

Top