ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΤΗΡΙΑ SCHOTT ZWIESEL – Προσιτή Πολυτέλεια

Νέα προωθητική ενέργεια ξεκινάει από την ΕΚΟ με τίτλο «Προσιτή Πολυτέλεια». Πρόκειται για μια σειρά υψηλής ποιότητας ποτηριών που εγγυάται η εταιρεία Schott Zwiesel, και είναι κατασκευασμένα από το υλικό Tritan που προσομοιάζει απόλυτα με το κρύσταλλο αλλά είναι πιο ανθεκτικό!

Τα ποτήρια διαθέτουν μια αίσθηση προσιτής πολυτέλειας στον καταναλωτή και προσφέρονται με έκπτωση έως και 72%. Το νέο πρόγραμμα ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου 2017.


pg0499 homepage 2048x1280px eko greece schottzwiesel cru glassware 1-1 d-normal

 

  • Κάθε φορά που ο καταναλωτής εφοδιάζεται με καύσιμα κίνησης EKO σε ένα από τα συμμετέχοντα πρατήρια, αποκτά 1 κουπόνι για κάθε 10€ καυσίμου. Για παράδειγμα, αγοράζοντας καύσιμα συνολικής αξίας 10€ παίρνει από το ταμείο 1 κουπόνι, με καύσιμα αξίας 20€ παίρνει 2 κουπόνια κ.ο.κ.
  • Μόλις ο καταναλωτής συμπληρώσει 5 κουπόνια και δίνοντας το αντίστοιχο ποσό, μπορεί να αποκτήσει το προϊόν της αρεσκείας του σε προνομιακή τιμή.


eko2-normal

Ελάτε σε ένα πρατήριο EKO μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2017, και αποκτήστε τα ιδανικά ποτήρια για την καθημερινή σας πολυτέλεια!!!

Δείτε τα πρατήρια που συμμετέχουν εδώ.

ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ 1ΧΛΜ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝTop